U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Gegrilde zalm met aardappelpartjes en currypasta

30 minuten bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 2 verpakkingen Aviko Aardappelpartjes
  • Bakplaat
  • Zalmfilets 500 gr.
  • Koekenpan
  • Rode tandoori currykruidenpasta 80 ml.
  • Kookpan
  • Bleekselderij 500 gr. (of andere groente naar wens)
  • 1 rode ui
  • Yoghurtdressing 100 ml.

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Meng currypasta met 2 el. olijfolie en schep de aardappels er door tot ze bedekt zijn met het currymengsel
  • Bak de aardappeltjes op een ingevette bakplaat ongeveer 15-20 min.
  • Bestrijk de bovenkant van de zalmfilets met het resterende curry-olie mengsel en bak ze in 10 min. rosé van binnen in een koekenpan
  • Kook de groenten beetgaar en meng ze met de fijngesnipperde rode ui en de yogurtdressing
  • Voeg naar smaak zout en versgemalen peper toe

 

Wijnsuggestie: Cabernet Sauvignon, Grenache

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 800 kcal
  • 36 g vet waarvan 5 g verzadigd
  • 79 g koolhydraten
  • 35 g eiwit
  • 10 g vezels
  • 2,4 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen