Gegrilde zalm met aardappelpartjes en currypasta
30 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Meng currypasta met 2 el. olijfolie en schep de aardappels er door tot ze bedekt zijn met het currymengsel
- Bak de aardappeltjes op een ingevette bakplaat ongeveer 15-20 min.
- Bestrijk de bovenkant van de zalmfilets met het resterende curry-olie mengsel en bak ze in 10 min. rosé van binnen in een koekenpan
- Kook de groenten beetgaar en meng ze met de fijngesnipperde rode ui en de yogurtdressing
- Voeg naar smaak zout en versgemalen peper toe
Wijnsuggestie: Cabernet Sauvignon, Grenache
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 800 kcal
- 36 g vet waarvan 5 g verzadigd
- 79 g koolhydraten
- 35 g eiwit
- 10 g vezels
- 2,4 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen